.

.

1 Darab Kézműves Kés Hobby Kés 11 Db Rozsdamentes Acél Pengék, Kit a Vágás Faragás Scrapbooking Művészeti Alkotás (piros)

1 Darab Kézműves Kés Hobby Kés 11 Db Rozsdamentes Acél Pengék, Kit a Vágás Faragás Scrapbooking Művészeti Alkotás (piros)

HUF 538.65

Áruk
A boltban

1,Könnyű fém fogantyú mintás design a jobb tapadás irányítást. 2,A biztonsági sapkát a penge, akkor elkerüljem a unecessary darabok.Kényelmes tárolás, valamint a hordozhatóság, hogy megfeleljen az ön igényeinek minden projekt. 3,ULTRA ÉLES, EXTRA KEMÉNY – Ez a borotvaéles prémium tapétavágó penge készlet épített precíziós a SK-5 magas széntartalmú acél, fém fokozatú megjegyezte, a képesség, hogy tartsa egy él. 4,Sokoldalú Utility Kések : Ideális a pontos projektek, a modellek, műalkotás, finom, precíziós vágás, részletező, vágást, vetkőzés. 5,ROZSDA ELLENÁLLÓ & KENNI – Ezek a penge finoman van bevonva egy vékony réteg kenőanyag, hogy megvédje őket a rozsda, illetve a minőség biztosítása után is hosszan tartó tárolás, valamint expozíció a nedvességet.Jellemzők. • A pontos vágás a különböző anyagok a Precíziós Kés Biztonsági Kupakot. • Tartalmazza 10db jó pont penge, a közepes súlyú fém fogantyú lehetővé teszi, hogy agilis darabok könnyedén. • Ez a kés könnyen átvágja a különböző anyagok, beleértve a papír, műanyag, fém, film, acetát, vagy fából. • Könnyű-változás penge rendszer lehetővé teszi, hogy cserélje ki a pengéket gyorsan, hogy megfeleljen az igényeinek minden projekt. • Jön a biztonsági kupakot az injekciós tollat a kést, míg tartalmaz egy műanyag csomag, 1 biztonsági dobozok 10 pengék megkönnyíti a tárolást.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek