.

.

10 - os Univerzális Elektromos Radiátor hűtőventilátor,Jtron Slim Rajongó Push Pull Motor Penge Ventilátor 12V 80W Mount Kit (10 hüvelyk, Fekete)

10 - os Univerzális Elektromos Radiátor hűtőventilátor,Jtron Slim Rajongó Push Pull Motor Penge Ventilátor 12V 80W Mount Kit

HUF 3778.65

Áruk
A boltban

Terv kezdődik, a vásárlás dátumától számítva.Termék üzemzavarok, meghibásodások tartozó után gyártói garancia.További költségek javítás, alkatrész -, munkaerő -, illetve szállítási vagy az összes szereplő.Mégse bármikor, teljes visszatérítést az első 30 nap.Átruházható ajándékokkal.Könnyű azt állítja, folyamat - követelést bármikor 24/7 via mobil alkalmazás online, vagy telefonon. . 6 Pengék 12 V 80 W radiátor motor hűtőventilátor szerelési készlet,Maximális Ventilátor CFM : 1750 CFM; Maximális Ventilátor-FORDULATSZÁM : 2250 RPM.Magas Quality Aids lehűlni a Motort Bay, beleértve a Radiátor, A/C Rendszer, Felszerelés : Teherautó/Van/Utánfutó/LAKÓKOCSI/Felvétel stb.Minden Radiátor mérettől Függően ;Aids lehűlni a Motort Bay, beleértve a Radiátor, A/C Rendszer, Intercooler, Olaj Rendszer, Adatátvitel.Hogyan válasszuk ki A Megfelelő Ventilátor?1. lépés : véglegesítse A Szélessége Illetve Mélysége A Radiátor 2. Lépés : Hasonlítsa össze A Ventilátor Átmérője Mélység Radiátor Lépés 3 : Válassza ki a megfelelő méretű ventilátor FIGYELEM : Ez Lehet Telepíteni, Csak akkor, Ha Az Átmérője A Ventilátor Kisebb, Mint A Szélessége Radiátor!Győződjön meg arról, hogy A Mélység A Ventilátor Kisebb, Mint A Gap, A Radiátor, Valamint Egyéb Alkatrészek!.Méret : 10 cm | Szín : Fekete.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek