.

.

10db Csillogó Mikulásvirág Virágok karácsonyfadísz, Mesterséges Mikulásvirágok Bokrok Karácsonyi Díszek Xmas/Holiday/Esküvő , 5.9-es (Rose Gold)

10db Csillogó Mikulásvirág Virágok karácsonyfadísz, Mesterséges Mikulásvirágok Bokrok Karácsonyi Díszek Xmas/Holiday/Esküvő

HUF 1618.65

Áruk
A boltban

【2021 Karácsonyi mikulásvirág virágok】 : A csillogó karácsonyfadísz készülnek a kiváló minőségű műanyag, törhetetlen, tartós.A felszínen minden mikulásvirág borított, csillogó por, ami lényegében megfelel az igényeinek Karácsonyi dekoráció. 【Könnyű Díszíteni】 : Minden Karácsonyi virág jön egy rúd vasból készült huzal.Helyezze be a sarkon a mélyére, a virág, majd kösse a másik végét, vagy nyomja meg a karácsonyfa/Karácsonyi koszorú.Ez az egyszerű dekoráció befejeződött, majd rakd oda, ahová tetszik. 【A legjobb választás a Karácsonyi dekoráció】 : Mesterséges Karácsonyi mikulásvirág alkalmas karácsonyfa, Karácsonyi koszorúk, ünnepi virágdíszek, stb.Ez is a legjobb választás, Karácsonyi partik, esküvők.Ezek a Karácsonyi díszek marad, fényes az idő, hozzátéve, egy kis csiki, hogy a nyaralás. 【A csomag tartalma】 : Egy készlet tartalma : 10 db Karácsony mikulásvirág.Az átmérője, minden Karácsonyi virág kb 15cm/5.9 cm.Nagyon alkalmas kitöltése hiányos a karácsonyfa nélkül csökkenti az ágak. 【KÉRJÜK, vegye figyelembe,】 : A flash csökkenhet a szállítás során, ami elkerülhetetlen.Kérlek, értsd meg.Szín : Rose Gold.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek