.

.

【4DB】Akril Jel, Birtokos, 8,5 x 11 Kétoldalas Tábla Felső Display Állvány, Portré Egyenes Fotó Képkeretek, POP Menü Hirdetés Jogosultja, Tökéletes az Irodába, Éttermek, Bolt (A4)

【4DB】Akril Jel, Birtokos, 8,5 x 11 Kétoldalas Tábla Felső Display Állvány, Portré Egyenes Fotó Képkeretek, POP Menü Hirdetés

HUF 3238.65

Áruk
A boltban

✔ ???????????????????????????? ???????????????????????? : Ez a tétel volt, amit két 2mm vastagságú akril 8.5x11 keretek áttetsző akril panel, sokkal tartósabb, de törhetetlen, mint a többiek. ✔ ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????? : Ez a kép keret áll függőlegesen ,Csak egy lépés kellett, hogy mutassa meg a kedvenc képet. ✔???????????????????????????????? ???????????? : Úgy tervezték, értékes képet jelenít meg, marketing, hirdetések, étlap, bár jele, akciók, fontos üzeneteket , gyermek művészeti, vagy bármely táj vagy AD röpiratokat. ✔ ???????????????????????????????????? : Minden egyes panel által védett vastag fóliát, hogy erősítse meg a panel nem karcos, a szállítás.Meg kell, hogy tépje le a védőfóliát, ha használja. ✔ ????????????% ???????????????????????????????????? : 30 napos pénz vissza 1 év minőségi garancia, a szolgálat támogatása, bármilyen boldogtalan vásárlási élmény.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek