.

.

A Szervezett Gyógyszertárból Lejárati Dátumok Matrica Rendszer - Lásd. Húzza meg. Kész. 3 Év Kínálat - 480 Színkódolt Gyógyszertár Leltár, Kémia & Étel Szavatossága Kezelési Címkék, Matricák (2022-2023)

A Szervezett Gyógyszertárból Lejárati Dátumok Matrica Rendszer - Lásd. Húzza meg. Kész. 3 Év Kínálat - 480 Színkódolt Gyógyszertár

HUF 2698.65

Áruk
A boltban

VIZUÁLIS GYORSABB, Könnyebb Megfelelés, Kevesebb Gond : Gyorsan, pontosan, részletesen ellenőrzési stock-flow, időveszteség nélkül, vagy termék.Az ideális szín kódolt lejárat dátumát, a címkék a szervezett gyógyszertár, kémia csapat, vagy vet arra, hogy szolgálja az ügyfelek - nem játszom elég, meg hiszem.LÁSD.HÚZD MEG.KÉSZ.STOP Kézírás & Végén Második Találgatás : Ugrás a fájdalmas kezem, feszült, szeme pedig kockázatos 'smuged ki dátumok' találgatás.A Szervezett Gyógyszertár leltár, valamint élelmiszer-lejárati dátum irányítási rendszer működik, HAVI SZÍN, így néz ki, húzza ki, majd vissza a nap. 3 ÉV SECURITY & KÖNNYŰ - Szín Kódolt Havi Nulla Megismétli : Hogy időigényes leltár a múlté.A Szervezett Gyógyszertár működik gyönyörűen, mint egy patika/kémia lejárati dátum irányítási rendszer, 3 teljes év lejártát címkék, valamint nulla ismétlődik.MARADJ A LEGHOSSZABB IDŐSZAK - Ipari Minőségű - nem Peel, Szakadás, vagy Elhalványul : Míg a legtöbb matricát esik le, szakíts le, vagy beleolvadnak zavarba ejtő színek, hogy dobja jó termék, mi kombinált ipari minőségű tapadási a leggazdagabb, UV dacos tinták - szóval ezek a dátum matricák maradj & könnyen azonosítható az elkövetkező években.GYÓGYSZERÉSZÉT KÉSZÜLT - AMERIKAI TULAJDONBAN lévő VÁLLALKOZÁS : által, a gyógyszerészek, a gyógyszerészek, így takarít meg 100 óra elvesztegetett idő, ezer termékek, miközben a BIZTONSÁGI különben nem fogadott körül kelt ételek, receptek, ellátmányt, illetve a vegyi anyagok.Garantáljuk, ezek a matricák drámaian csökkenti a 'hiszem, megnézem felelősségét, vagy a pénzt vissza.Nem teszek fel kérdéseket.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek