.

.

HahaGift Dinoszaurusz Játékok Gyerekeknek 3-5 Éves Fiúk, Ajándék, Fából készült Egymásra Kisgyermek Játékok 2 3 4 5 6 Éves Fiú Játékok, Montessori Tanulás Játékok Kor 2-6 Éves Fiúk Karácsony & Születésnapi Ajándékok!

HahaGift Dinoszaurusz Játékok Gyerekeknek 3-5 Éves Fiúk, Ajándék, Fából készült Egymásra Kisgyermek Játékok 2 3 4 5 6 Éves

HUF 2428.65

Áruk
A boltban

????Aranyos Dinó Alakú Blokkok : Haha Gift van egymásra játékok alakú aranyos dinoszaurusz, amely nagyon népszerű a gyermekek körében.Könnyű játszani, valamint segít a gyerekeknek, használja az agy fantáziáját. ????Kreatív Tanulási Játék : A fa dinoszaurusz egymásra játék megköveteli, nagy türelemmel, ha játszik, valamint meghibásodáshoz vezethet, ha nem vigyázol.Úgy tervezték, hogy a vonat a gyermekek koncentrációs, gondolkodási képességek, a logika, a gyakorlati készségek, valamint javítani az érzelmi kontroll, valamint a nyomás ellenállni a folyamat játszani. ????Szórakoztató Állat Mérleg Egymásra Játékok : Ez a készlet játékokra fókuszál a tudomány színe egyező kell fejleszteni a gyermekek lelkes, színlátás, a színek nagyon szemet gyönyörködtető, gazdagító a szín tudás. (Magában foglalja a fekete alap, 10 színes dinoszaurusz sorozat blokkok.). ????Gyerekbarát Játékok Gyerekeknek 2 év 3 4 Év : gyermekeink egészségét az első!A gyerek szín megvilágosodás, mi több szakmai, illetve alkalmazni magasabb költségű, környezetbarát víz, festék, biztonságos, nem mérgező. ????Egy Érdekes játék, hogy a Gyerekek Összpontosítani : Ez a játék középpontjában egyensúlyozó készség, de csak a meghatározott sikeres lesz, ahhoz, hogy távol tartsa a gyerekeket szórakoztatja az óra, s távol az elektronikus képernyőn.Tökéletes ajándékok a kisgyermek korban 2 3 4 5 éves gyerek.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek