.

.

IAOHUO Fájl Jogosultja Háromszög Mappa Mappa Rack Magazin Rack Irodában, Otthon Dekoráció Fém újságtartó Magazin Rack Fájl Tárolási Rose Gold Asztal Szervező (Szín : Egy)

IAOHUO Fájl Jogosultja Háromszög Mappa Mappa Rack Magazin Rack Irodában, Otthon Dekoráció Fém újságtartó Magazin Rack Fájl

HUF 4239.00

Áruk
A boltban

Ahol kell tároló otthon vagy az irodában, az Asztalon vagy polcon, vagy irodai tároló, egy asztal, ez a magazin rack tökéletes. 1. Egyszerű, gyönyörű magazin fájlokat, geometriai gyártási, illetve magas minőségű kovácsoltvas csíkok, felforgatják a tudás, könyvespolcok, pedig nagyon mintás, elegáns. 2. Tartós magazin rack, a felület galván egy szép, fényes arany felület, egyoldalas, könnyen tisztítható. 3. A háromszög alakú fenntartja a magas stabilitás, valamint a külső epoxi bevonat rozsda-bizonyíték pedig rendkívül tartós, biztosítva a hosszú élettartamot. 4. Elegendő tárhely.Ez segít rendezni magazinok, mappák, újságok, levelek, könyvek, füzetek, egyéb elemek, csökkenti a rendetlenség az asztalra, hogy szinte nulla, hogy a táblázat a rendet.Ez a legjobb választás a hivatal, az iskola, illetve otthoni használatra.Szín : A.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek