.

.

Kemény Borító Prémium Kétlépcsős Hó Dobó Fedelét. Nagy teherbírású 600D Tengeri Minőségű Anyagból. Univerzális Illik Hómaró Fedelét. Véd a Víz, az UV sugárzás, a Szél. Kültéri Védelem. Hómaró Tartozékok.

Kemény Borító Prémium Kétlépcsős Hó Dobó Fedelét. Nagy teherbírású 600D Tengeri Minőségű Anyagból. Univerzális Illik Hómaró

HUF 4718.25

Áruk
A boltban

Nagy teherbírású, Hosszú Élettartamú Konstrukció : Ez a hó gép fedele kialakított 600 D tengeri minőségű, könny-bizonyíték szövet, funkciók, duplán varrott, varrás, amely biztosítja, tartósság, hosszú távú használata a hó hókotró, a hó, fúvó.Elleni védelem az Összes Elemek : magas-minőségű hó ventilátor fedél vízálló belső bevonat biztosítja az abszolút védelmet az eső, a hó, az UV sugárzás, por, törmelék, valamint a pollen.Az ideális kiegészítője a hómaró tartozékok.Univerzális Fit : Illeszkedik a legtöbb típusok,modellek & teszi a kétlépcsős hó-hókotró.Ez a nagy hó dobó fedezze méretei 70" L (átlós) x 54" W (oldalsó) x 30" W (front) x 19" H. Könnyen Használható, egyszerűen kezelhető Tárolni : Kemény Borító Prémium Hó-Dobó Fedél biztosítja a hatékony fedezet a teljes felületen a hó-dobó jön egy bónusz praktikus tároló táska az ön kényelmét. 100% Elégedettség Garancia : A vásárlás borítja feltétel nélküli Kemény Borító, 18 hónap garancia.Tartsa a standard kétszintű hó dobó védi a Hó Dobó Fedezi a Tough Cover!Készült 600 D tengeri minőségű szövet, duplán varrott varratok páratlan tartósságot, ez a hó dobó fedél megvédi a teljes felületen, a gép pedig erős ahhoz, hogy ellenálljon a legmostohább körülmények között.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek