.

.

Mély Hullám Göndör Természetes Hawks Paróka, Fekete Nő,KRSI Sensationnel Fele Fele Le Mohawk Paróka Hamis Lófarok Frufru Húzózsinórral 4C Frufru Klip a Haj Kiterjesztések(2#)

Mély Hullám Göndör Természetes Hawks Paróka, Fekete Nő,KRSI Sensationnel Fele Fele Le Mohawk Paróka Hamis Lófarok Frufru Húzózsinórral

HUF 2563.65

Áruk
A boltban

1.Újdonság tapasztalat : az, Amikor a természetes haj, egy Mohawk tényleg egy jó alternatíva, hogy a tipikus afro trend.E speciális, hawk, haj nem csak nyírt felfelé,de, hogy hoz egy teljesen más játék, hogy a haj. 2.Kreatív tervezés : az Egyik Része az, Frufru, A másik haj konty .Ez fauxhawks majd egy újszerű élmény.Nem csak a felnőtteknek, hanem a tizenévesek/gyerekek. 3.Divat trend : az Mohikán frizurát lehet megvalósítani egy csomó fodrász megoldások, valamint a jó védelem útján népszerű védő frizurák Afro-Amerikai nők. 4.Könnyű viselet : az Csak a saját haját egy zsemle Húzózsinórral Lófarok, Csatolja a kiterjesztés darab combs meg : go!. 5.Előny : az A haj kiterjesztések ponytailis tökéletes sokoldalú stílus.Divatos, nem számít, Napi Használata, vagy Fél Viseli,A frufru nézd bolyhos több szexi.A frufru is egyenletesen szétszórva, vagy a személyiség szóródik.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek