.

.

Modern Plüss Fotel Slipcover. Vállnélküli Egy Darab Szakaszon Fekvőfotel Fedelét. Fekvőfotel Fedezi a nappaliban. Magnolia Gyűjtemény Slipcover. (Fekvőfotel, A Haditengerészet)

Modern Plüss Fotel Slipcover. Vállnélküli Egy Darab Szakaszon Fekvőfotel Fedelét. Fekvőfotel Fedezi a nappaliban. Magnolia

HUF 4183.65

Áruk
A boltban

VÉDELME : Ez slipcover pajzs pedig védi a bútor, a kiömlött, folt, kopás, hogy megakadályozza azt, hogy a mindennapi balesetek.Jó a lakások gyermekek, valamint a háziállatok.ILLESZKEDIK a LEGTÖBB BÚTOR : A SZAKASZON slipcovers egy méret van a legtöbb.A Slipcovers illik leginkább Recliners akár 40 cm széles.KÉRJÜK, AZ INTÉZKEDÉS VÁSÁRLÁS ELŐTT.MARAD A HELYÉN : Ez slipcover kényelmes vállpánt nélküli, valamint CSÚSZÁSMENTES egy ELASTICIZED ALJÁN.Magában Foglalja Oldalsó Zseb Részlet.KÖNNYŰ, KÉNYELMES, KÖNNYEN kezelhető : Elérhető különböző nyomatok tömör színek, hogy fel fog frissülni. bármely otthon dekorációval!GÉPBEN MOSHATÓ : Tartós, jó minőségű anyagból célja a tartós használat élményét. 100% ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT : 10 éves a "nincs kérdés" garancia.Vásároljon bizalommal!.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek