.

.

MoonCity Talaj pH Mérő, 3 az 1-ben Talaj Teszt Készletek a Nedvesség,a Fény, a PH Teszter Növény Víz Mérő, Kert, Tanya, Kerti, Fedett & Outdoor (Nincs Elem Szükséges)

MoonCity Talaj pH Mérő, 3 az 1-ben Talaj Teszt Készletek a Nedvesség,a Fény, a PH Teszter Növény Víz Mérő, Kert, Tanya, Kerti,

HUF 673.65

Áruk
A boltban

【3 AZ 1-ben FUNKCIÓ】 : a talaj p H mérő jön három különböző vizsgálati lehetőségeit.Meg lehet mérni a talaj nedvesség, p H-érték, a napfény szinten.Ez hasznos az ön számára, hogy a növény a virágokat, növényeket, hogy azok nő egészséges, erős. 【KEDVES MEGJEGYZÉS】 : ez a talaj teszter CSAK akkor használható, talaj, NEM használt teszt olyan folyadékok.Ha a talaj túl száraz a mutató nem mozdul, pedig a víz, a vizsgálat előtt. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : egyszerűen helyezze be a szondát a talaj 4-6 hüvelyk (2/3-a szondák), majd kap az olvasó. 【NINCS AKKUMULÁTOR SZÜKSÉGES】 : a talaj méter támaszkodik, elektródák, nem elemek vagy áram szükséges, készen arra, hogy használja ki a dobozból.Plug and olvasni, kerülje a gond, hogy a változás az akkumulátor. 【KOMPAKT BELTÉRI & KÜLTÉRI HASZNÁLATRA】 : könnyű, hordozható kialakítás miatt könnyen hordozható.Használhatja mind beltéri, mind kültéri, hogy tudja, mikor kell a víz, állítsuk be a p H-t, vagy megváltoztatni a világítás, a virágok, növények.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek