.

.

Napelemes Lámpák Kültéri, 210 LED 2500LM Napenergia Árvíz Biztonsági lámpa Mozgásérzékelő Vezeték nélküli SZERELVÉNY 25 IP65 Vízálló 3 Fej Helyszínen Árvíz Fali Lámpák, Veranda, Garázs Udvarban Entryways Terasz (Fekete, 2pcs)

Napelemes Lámpák Kültéri, 210 LED 2500LM Napenergia Árvíz Biztonsági lámpa Mozgásérzékelő Vezeték nélküli SZERELVÉNY 25 IP65

HUF 6748.65

Áruk
A boltban

Fényes szolár biztonsági spot lámpa, a napelemes lámpa 3 fényes, rugalmas LED fejüket 210 db led-chipek, ez biztosítja a teljes 2500 lumen fényerő, 6500 K nappal forrás, széles körben lehet használni, az udvaron kívül, a fal, garázs, kert, parkoló, kijárat, bejárat, műút, belső udvar, bejárat, kerítés, stb.Állítható széles világítás terület, a szolár biztonsági fény 3 innovatív állítható LED fej, a design lehetővé teszi, hogy minden egyes led fejét forgatni 360°, ami lehet, hogy a fény terjed széles terület, valamint megfeleljen az ön igényeinek a különböző világítási szög területek.Vezeték nélküli mozgásérzékelő lámpák 2 mód, a külső solar árvíz fény pir mozgás észlelése funkció, 2 módja a mozgás alatt érzékelő mód, fény a 100% - os fényerő a mozgásérzékelés; A halvány fény, mozgás érzékelő mód, halvány fény kisebb fényerő indul alkonyatkor 8 órán át, majd lesz teljes fényerő a mozgásérzékelés.IP65 vízálló a napelem, a kerti napelemes lámpa készült ABS anyag, ütésállóság, tudja kezelni a különböző időjárási körülmények között.A napelem megterheli a nagy akkumulátor(2400m Ah) gyorsabb, mikor nincs napsütés.Könnyen telepíthető, A 2 fényes led solar karácsonyi biztonsági spot lámpák könnyen telepíthető, nem vezetékes szükség, akkor használja a csavarokat, majd zárójelben, amely tartalmazza a csomag már, hogy felmászik a falon.Ha a 210 LED-es Napelemes Kültéri Mozgásérzékelő Biztonsági Fal Fény nem világos, egyszer ön kap ez, kérem, ne aggódjon, csak nincs elég energia, kérjük, tegye ki a napelem a nap tölteni. 1. Napenergia árvíz fény 210pcs magas minőségű LED chip, teljesen 2500 LMs, hogy a legjobb kültéri világítás tapasztalat. 2. Szolár biztonsági fény készült jó minőségű ABS anyagból, illetve PC-n, IP65 Vízálló, fel tud állni a szélsőséges időjárási körülmények között. 3. Napenergia spot lámpa három deformálódó fej, minden lehet hajtani akár 360°, maximális megvilágítási tartomány akár 1000sq ft. 1. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a napelem közvetlenül ki van téve a nap. 2. Kérjük, megjegyezte, hogy a napelem a fény útján, más időjárás.

Termékjellemzők

Mennyiség:
2 csomag

Kapcsolódó termékek