.

.

NIUTA 1 Darab Kézműves Kés Hobby Kés 11 Db Rozsdamentes Acél Pengék, Kit a Vágás Faragás Scrapbooking Művészeti Alkotás (Lila) (Lila 1)

NIUTA 1 Darab Kézműves Kés Hobby Kés 11 Db Rozsdamentes Acél Pengék, Kit a Vágás Faragás Scrapbooking Művészeti Alkotás (Lila)

HUF 498.15

Áruk
A boltban

1,Jön a 2 minőségi kézműves kések, valamint 12db éles csere kések, hogy a múlt egy életen át.A pengék vannak csomagolva, 1 tároló konténerek, hogy biztonságban legyenek, majd kenni. 2,csúszásmentes Tervezés, Szilárd fém precíziós kilincs, texturált tapadás csökkenti a fáradtság többet, precíz sima irányítani. 3,A kézműves kés egy elég egyszerű kést, így kezdők is használni, ez a siker.ideális sokoldalú helyzet : Puha fa, Szobor, Papír, Modell készítése, Rézkarc, Faragás, PCB alaplapját, Mobil telefon film, Degumming munka stb. 4,biztonsági kupakot, A biztonsági sapkát a penge, így elkerülhető a felesleges darabok.Kényelmes tárolás, valamint a hordozhatóság, hogy megfeleljen az ön igényeinek minden projekt. 5,Megtalálni a megfelelő kézműves kések, pengék, hogy a projektek könnyebb, biztonságosabb, pedig még élvezetesebbé.a kés a kívánt szerszám a legkülönbözőbb szakemberek pedig amatőrök egyformák.Szín : Lila 1.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek