.

.

PUJIANG 8.5x11 Mágneses Jel, Birtokos, Kétoldalas Ablak Öntapadó Keret, Átlátszó, PVC, illetve Erős Mágneses Kijelző Keret Home/Office/Poszter/Tanúsítvány/Gyermek Artwork Megjelenítése (Fekete,6Pack)

PUJIANG 8.5x11 Mágneses Jel, Birtokos, Kétoldalas Ablak Öntapadó Keret, Átlátszó, PVC, illetve Erős Mágneses Kijelző Keret

HUF 2698.65

Áruk
A boltban

????PUJIANG korszerűsített 8.5x11" mágneses jel birtokosa készült, áttetsző, vízálló, PVC anyag, hogy a plakát egyértelműen látható.Az erős mágneses csík váz alkalmas arra, hogy gyorsan helyettesíti a plakátot.Az öntapadó hátlap erős, nem könnyű leesni, pedig tudják illeszteni bármilyen sima , szilárd felületen. ????【Kétoldalas Kijelző】 Ha a mágneses kijelző keret csak rá van ragasztva az átlátszó üveg felület, olvasható információk mindkét oldalról.A keret jelenik meg vízszintesen vagy függőlegesen, meg is lehet helyezni. (Alkalmas a rendszeres mérete 8.5x11" papír). ????【Könnyen Telepíthető】PUJIANG mágneses kijelző keret nem igényel telepítést eszközök.Csak tépd le a fehér védő papírt a hátsó, illessze be a sima fal, nyissa ki a készülék elülső fedelét, majd helyezze be a poszter, majd zárja be a megjelenítés. (Egy Baráti figyelmeztetés : Legyen óvatos, amikor beillesztés, hogy elkerüljék a buborékok.). ????【Többfunkciós Kijelző】A mágneses jel birtokosa egy nagyszerű eszköz a megjelenítendő információt!Széles körben használják az irodában, otthon, boltban, hotel, étterem, bolt, iskola, kórház, bank, kiállítás & más alkalommal megjeleníteni a különböző plakát, bizonyítvány, díjakat, a gyermekek kép, árlista, menetrend, promóciós észre, események, stb.Tudják illeszteni a fal, üveg, márvány, csempe, fém, ablak, hűtőszekrény, fa bútorok, ajtó. ????【Vásároljon bizalommal】Mint felelős eladó, biztosítunk egy 12 hónapos minőségi garancia 30 napig kérdésre, hogy a visszatérési politika Mágneses jel birtokosa.Szeretnénk, hogy ez könnyű vásárolni, akkor kizárhatjuk a kockázatot!Ha bármilyen probléma fogadása közben használja, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailben küldünk önnek egy tökéletes megoldás.Szín : Fekete | Méret : 6 Packs 8.5"x11".

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek