.

.

S-CSIGA-OO 2 Csomag Kerek Bazsarózsa Ketrecek, valamint Támogatja a Nő Rács Növény Zárójel,24 hüvelyk Magas Növény Támogatás Tét, Kis Növény, Virág, Zöldség (2db 24)

S-CSIGA-OO 2 Csomag Kerek Bazsarózsa Ketrecek, valamint Támogatja a Nő Rács Növény Zárójel,24 hüvelyk Magas Növény Támogatás

HUF 12474.00

Áruk
A boltban

【Szilárd anyag】 : erős acélhuzal, műanyag bevonatú vas anyag, vastagabb, erősebb, hosszabb élettartam. 【Rács design】 : A rácsos szerkezet a keretet nyújt a személyre szabott támogatás; hely ez a virág támogatja, hogy minél hamarabb lehetővé teszik, növények, hogy nő a rácsot. 【ELŐÍRÁSOK】 : 14 cm átmérő rács karika három 18inches magasságú lábak.Használhatja ezeket a grow-át növény támogatja, hogy támogatja a magas növények, mint a bazsarózsa vagy más nehéz virágok. 【Használata egyszerű áruház】 : csak helyezze be a polcon a kasszába várni, hogy a növények növekedését.Lehet újra sok-sok éve lehet hajtani lapos, az egyszerű tároláshoz. 【Széles körben használják】 : A nő-át növény támogatja a nagy tartja magas szárú virágzó növények marad egyenes, mint a bazsarózsa, begónia, paradicsom, több.Méret : 2db 24".

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek