.

.

SAROSORA 14 Téglalap Egyéni Öntözés Ültetvényes Vízzel Szintű Mutatók a Növények & Virág Otthon Kert Kerti Fedett Zamatos | Növény cserépben | Ablak Doboz (1, Fehér)

SAROSORA 14 Téglalap Egyéni Öntözés Ültetvényes Vízzel Szintű Mutatók a Növények & Virág Otthon Kert Kerti Fedett Zamatos |

HUF 2968.65

Áruk
A boltban

????Ezt az öntözés ültetvényes pot teszi a kertészkedés élvezetesebb!Ez lehetővé teszi, hogy a víz a növények hetente egyszer, vagy havonta, hanem minden nap.Ez is mentheti a növények alól - vagy öntözés. ????Helyezze be a vízszint jelző, hogy a lyuk a belső fazék.Ha víz hozzáadásával, a sarokba nyílás a belső fazék, kérjük, győződjön meg róla, hogy a fehér vékony cső úszó között, MAX, MIN látható a tiszta cső. ????A cserép van a matt kialakítása, amely hatékonyan megakadályozza, hogy az ujjlenyomatok.Gyönyörű, tartós, ez alkalmas arra, hogy bárhol elhelyezhető a haza, ez is egy jó választás helyett az irodában. ????Amikor először használja a a self-öntözés ültetvényes pot, hogy a víz a növény minden 2 3 napon belül lehetővé teszi a gyökerek növekedését.Miután a gyökerek éri el a víztározó, beállíthatja, hogy a víz mennyisége a víz szint jelző. ????MÉRET : 14.5"(36cm) X 6"(15cm) X 6"(15cm).A cserép van a matt kialakítása, amely hatékonyan megakadályozza, hogy az ujjlenyomatok.Gyönyörű, tartós, ez alkalmas arra, hogy bárhol elhelyezhető a haza, ez is egy jó választás helyett az irodában.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek