.

.

Szilikon Vissza Mosó a zuhany alatt,30/35 Extra Hosszú, Tartós Kétoldalas Szilikon Fürdő Test Ecset,Könnyen tisztítható,Kényelmes Masszázs,Higiénikusabb Test Mosó a Férfiak, mind a Nők(L-30 centis, Kék)

Szilikon Vissza Mosó a zuhany alatt,30/35 Extra Hosszú, Tartós Kétoldalas Szilikon Fürdő Test Ecset,Könnyen tisztítható,Kényelmes

HUF 1348.65

Áruk
A boltban

【Zuhany csomag】Beleértve 1 puha szilikon test mosó + 1 kék hámlasztó kesztyű + 1 horog. 【30", a nők & 35", a férfiak】Frissítés SZUPER HOSSZÚ 35 cm zuhany vissza mosó a magas, erős emberek(lásd a modell méret hivatkozások részletesen oldal).A test ecset megkönnyíti, hogy súrolja az egész testet,különösen, hogy az egész háta,térde,alul a lábak,lábujjak, illetve más hely, nehezen elérhető kézzel.Ez nagyon nehéz,nem könnyű törött. 【Tartós szilikon anyag】A szilikon zuhany mosó készült, környezetbarát,tartós, élelmiszeripari szilikon,ami elég puha, lágy, kényelmes bármilyen érzékeny, érzékeny, száraz bőrt. 【2 oldal design csúszásgátló fogantyú】FRONTSIDE Hámlasztó textúra súroló pad puha ecset, sörte, valamint a HÁTSÓ Kényelmes masszázs pontok a vérkeringést a férfiak, mind a nők.Ki a antisked fogantyú, hogy a zuhany alatt kefével könnyen tartani. 【Egyszerű, tiszta, száraz levegő】A szilikon-extra hosszú, fürdő, mosó nagyon könnyű, hogy vigyázzon.Öblítsük ki vízzel másodpercig, majd tedd, hogy gyorsan szárad a fürdőszoba tehetséges fogas,Kész!.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek