.

.

Tasbon Anti-Köd orrnyereg, az Arc Maszk(10db),Megakadályozza a Szem, a Szemüveg a Kefe Növeli a Teret, orrnyereg Szalag,Újrafelhasználható Szilikon Orr Klipek a Lyuk, aki Szemüveges.

Tasbon Anti-Köd orrnyereg, az Arc Maszk(10db),Megakadályozza a Szem, a Szemüveg a Kefe Növeli a Teret, orrnyereg Szalag,Újrafelhasználható

HUF 1281.15

Áruk
A boltban

Magas minőségű anyag : anti-köd orr híd készült kiváló minőségű Szilikagél anyag.Ez ízléstelen, puha, könnyű, nehéz megtörni, tartós, összhangban az arc szerkezete.Lehet újra tisztítás után pedig alkalmas mind a felnőttek, illetve a gyerekek.Hogyan használjuk : a hely az anti-köd Híd orrnyílás arccal lefelé a hídon, az orr, illetve viseljen maszkot, hogy megakadályozzák a homályos szemüveg.Méret : 7.08*0.55*0.31 hüvelyk /18*1.4,0.8 cm,súlya 0.28 dl /a 8 gramm.További jellemzők : 1. Különíteni a kapcsolatot a szemüveget, s a híd, az orr, enyhíti a nyomást a hidat, az orr, nem süllyesztett szemüveget. 2. Tartsa a maszk távol az orrlyukak, valamint növeli a teret.Rengeteg : kapsz 10 puha orrát, párna,bőségesen.elég a napi használat csere, ami meg is lehet osztani a család vagy a barátok.bárki, aki szemüveges,Tanárok,diákok,orvosok,személyzet, stb.kapsz : 10 anti-köd orrnyereg.méret : 7.08*0.55*0.31 a /18*1.4*0.8 cm-es.súly : 0.28 dl /a 8 gramm.szín : Hét fajta kevert szín.Hogyan működik : 1.Meg tudja védeni a szemüveget, hogy elmosódik a hő kifújta a szád, hogy az ön számára egy világos jövőkép, amikor egy szemüveges hideg időjárás.2.Különíteni a kapcsolatot a szemüveget, s a híd, az orr, enyhíti a nyomást a hidat, az orr, nem süllyesztett szemüveget. 3. Tartsa a maszk távol az orrlyukak, valamint növeli a teret.Hogyan kell használni : Helyezze a porlasztott híd nyílás lefelé a hídon, az orra pedig egy maszk.A forró Levegőt bocsát ki a szellőzőn át, hogy az oldalon a maszkot, hogy tartsa a szemüveget clear Note : Ha az anti-köd Híd nem lehet hatékonyan rögzített a hídon, az orr, az anti-köd híd lehet rögzíteni a maszk kétoldalas szalag, ameddig viseljen maszkot, akkor lehet, hogy az anti-köd híd működik hatékonyan.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek