.

.

Teendők Jegyzettömb, 50 Oldal Feladat Pad Lista, Kiemelt & Megjegyzések Szakaszok a nagyobb Hatékonyság érdekében. Egy Tervező számára Szervezett az Emberek. 11 X 8,5 Hüvelyk A4-Es Szakadás Lap. Az USA-ban készült.

Teendők Jegyzettömb, 50 Oldal Feladat Pad Lista, Kiemelt & Megjegyzések Szakaszok a nagyobb Hatékonyság érdekében. Egy Tervező

HUF 5049.00

Áruk
A boltban

50 Oldal, Teendők, Jegyzettömb.Teendők, jegyzettömbök, hogy a ház egy lista, egy kiemelt rész, a jegyzetek között.Minden jegyzettömb 50 oldal.A tökéletes méret, 8,5 X 11 Hüvelyk A4-es Szakadás Lap.Minőség 70 kiló sima fehér papír, farostlemez hátlappal.Tiszta, elegáns kinézetű lista tervező.Ez az egyszerű, teendők, jegyzettömb fantasztikus, hogy itt minden alkalommal, hogy jegyezze meg a feladatokat, hogy jöjjön fel, hogy szükség van befejezése, miközben valami mást, hogy elkerüljék támaszkodva memória.Nagy tartani az élet jobban szervezett, de kezelhető!.Használható otthon, irodában, drágám teendők, iskola, házimunka felsorolja, hogy megszervezze a projekteket, hogy a delegált feladatok.Lehet használni a hétköznapi napi feladatok, vagy fontos projektek.Bevásárló listát, Házimunka Lista, Csomagolási Jegyzék, Dara Tervezés, rendezvényszervezés, Kifutó szervező, vagy csak egyszerűen, hogy egy listát az üzletek, hogy látogassa meg, hogy egy listát, hogy mit akarsz nyaralni.Lehet, tekintve, hogy a munkavállalók, a gyerekek, a férjek, feleségek, a dada, a gondnok, a kutya, bébiszitter, udvar karbantartók, vagy egy kollaboratív környezetben.Teendők Jegyzettömb Kiemelt Rész.Ezek a füzetek van egy kiemelt rész, amely lehetővé teszi, hogy valaki rangsorolni a sorrendben töltse ki a feladatokat.Minden Feladatnak van egy jelölőnégyzetet, ha valaki könnyen a jelölőnégyzet bejelölésével jelezze befejeződött.Jó látni, hogy mennyi lezárult egy pillanat alatt.Megjegyzések szakaszt, hogy a vonatkozó megjegyzések a feladatok, vagy az elemek a teendők.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek