.

.

TS TANSHUOKJ SD Kártya Olvasó. 4 az 1-ben OTG kártyaolvasó Nyomvonal Kamera Néző Hordozható Memória Kártya Olvasó SD/TF Kártya Adapter Kompatibilis Kompatibilis PC/Okostelefon.

TS TANSHUOKJ SD Kártya Olvasó. 4 az 1-ben OTG kártyaolvasó Nyomvonal Kamera Néző Hordozható Memória Kártya Olvasó SD/TF Kártya

HUF 1740.15

Áruk
A boltban

Magas minőségű anyag.A ház a kártyaolvasó készült cink ötvözet, ami nagyon erős, nem könnyen karcolódik, rozsda, illetve sérülés, így annak élettartama nagyon hosszú. 4 az 1-ben Felületek.A kártyaolvasó alkalmas mind az eszközök, mind a Kompatibilis okostelefonok/PC/Notebook stb.Nagy sebességű adatátvitel.Olvasási sebesség : 18~40 M/S; írási sebesség : 11~20 M/S. Támogatás 8 G~ 128 G Micro USB kártya/TF kártya。Gyors átvitel fényképek vagy videók két eszköz között a megfelelő port, amely lehetővé teszi, hogy csak néhány másodperc kell, hogy ossza meg képeket, videókat a kamera, hogy barátja, mobiltelefon, bárhol, bármikor.Könnyen használható.Tudod kezelni az összes Adatot, valamint a Fájlok közvetlenül e Mirco SD-kártya olvasó, mint például közvetlenül view fotók, videók, SD, illetve TF kártyát, ha kapcsolat nélkül letölteni őket, hogy a telefon vagy a számítógép.Ez is segíthet kiadás tér, a készülékek, mint egy külső tároló memória kiterjesztést.Tudod kezelni az összes Adatot, valamint a Fájlok közvetlenül e-kártya olvasó (Létrehozás, Másolás, mozgatás, Törlés, Átnevezés, stb.).Könnyen hordozható.Magas minőségű Cink Ötvözet váz a zseb-méret design, hogy könnyen lehet, hogy folytassa az utazást, vagy üzleti, használni, bárhol is vagy, amikor csak akarsz, anélkül, hogy bármilyen cipeli a terhet.SD Kártya Reader4 1 OTG funkció a C-Típusú USB Csatlakozó OTG ELOSZTÓ Adapter, TF Flash Memória Kártya Adapter Okostelefonok/DB.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek