.

.

Új AMT 12 DB Pedikűr Láb Fájl Finomság 60/60, Fekete Kallusz Eltávolító Fájlt, körömreszelő Háziállat, Emery Táblák Pet Grooming, A 60-As Láb Fájl (12 DB -Rózsaszín Center)

Új AMT 12 DB Pedikűr Láb Fájl Finomság 60/60, Fekete Kallusz Eltávolító Fájlt, körömreszelő Háziállat, Emery Táblák Pet Grooming,

HUF 943.65

Áruk
A boltban

⭐Magas minőségű AMT Láb Fájlok : 60/60 Finomság könnyen segít, hogy a fájl le a lábad kallusz.Nagy tartja az egyedüli a láb tiszta.Tökéletes a kisállatok, valamint alkalmas a Pet Grooming. ⭐Mosható körömreszelő : AMT körömreszelő lehet mosni vízzel, gyors & könnyű tisztítani. ⭐Tervezett Dupla Oldalon : (60/60 Finomság) lehet fájlt, majd meglágyítja a kemény körmök szedhető a 100 finomság oldalon, a legjobb akril köröm fájlokat, majd kisimítja fel a lábad kallusz a 60 As oldalon. ⭐Jó Minőségű Anyagok : AMT körömreszelő készülnek, kiváló minőségű, környezetbarát ragasztó szalagot, emery testületi anyagok.Úgy tervezték, kerek top & Dupla Oldalon.A széleit a fájlok tisztán vágott, sima, így nem gubanc a bőr vagy a kutikula, mivel nem lesz meg a spárgát, vagy kopott élek. ⭐Van egy 6 mm vastag lágy hab, amely létrehozza a simaság, szóval ne lepődj meg, ha használja!Nagyon tartós, smirgli, hogy az újrahasználható sokszor, de csak ki kell mosni.Stílus : 12 Szám (Csomag 1).

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek