.

.

Vonabem Vízálló Téglalap PVC Terítő, Pvc terítő Takarja Olaj Bizonyíték cseppálló Wipeable abrosz a Beltéri, mind Kültéri Használatra(Barna,60X84IN)

Vonabem Vízálló Téglalap PVC Terítő, Pvc terítő Takarja Olaj Bizonyíték cseppálló Wipeable abrosz a Beltéri, mind Kültéri

HUF 2293.65

Áruk
A boltban

Magas Minőség : 100% PVC terítő mögött tartja az abroszt, a könnyezés.Divatos stílus, a formatervezési Minták Használt, Beltéri, mind Kültéri, jön-val egy erős PVC, majd Puha Flanel Mögött Jól védett a táblázat.Folyadékbiztos, majd a Folt-Ellenálló : Ez a ránc mentes PVC terítő takarja készült, 100% vízálló vinil anyag.Az olaj bizonyíték, folt bizonyíték, hőálló, valamint anti-semmiből nem szivárog,így a tökéletes asztalt borító védő az asztalra.Folyadékbiztos, majd a Folt-Ellenálló : Ez a ránc mentes PVC terítő takarja készült, 100% vízálló vinil anyag.Az olaj bizonyíték, folt bizonyíték, hőálló, valamint anti-semmiből nem szivárog,így a tökéletes asztalt borító védő az asztalra.Több Célra : Ez a szilárd téglalap PVC terítő alkalmas buli, nyaralás, vendéglátás, kávézó, különleges alkalmakra, vacsorák, reggelik, potlucks, GRILL, büfék, babakád, esküvők,beltéri, mind kültéri használatra.Szuper Könnyű Érdekel : NEM mosható.NEM FEHÉRÍTHETŐ & VAS.Használja a szappanos nedves ruhával vagy szivaccsal a PVC felület terítő (ajánlott).A széles, egy terítő= Táblázat Széles + Csepp méret * 2. A hossza egy terítő= Táblázat hossza + Csepp méret * 2. Mert vagyunk, hogy a termék kézzel,lehet, hogy egy eltérés körülbelül 2 cm. Rendelkezésre álló Formák : Téglalap alakú, hosszúkás & Négyzetméter. Anyag : Kiváló Minőségű PVC PVC terítő. 100% Vízálló, olaj-bizonyítja, cseppálló, nem szivárgás. Folt, valamint karcálló.Nagy teherbírású, nem csúszik. Nem fakul, nem zsugorodik. Easy-Care : Wipeable abrosz, mind a folyadék, még bort, lehet gyorsan letörölte. Alkalmas svédasztalos vacsorák, étkező asztal, tea asztal, party, születésnap, kávézók, bankett, piknik, BBQ, kemping, valamint több.A széles, egy terítő= Táblázat Széles + Csepp méret * 2o hossza terítő= Táblázat hossza + Csepp méret * 2 Because vagyunk, hogy a termék kézzel,lehet, hogy egy eltérés körülbelül 2 cm.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek