.

.

Wadoy Pool & Spa szűrőbetét Tisztító Eszköz, Kézi Medence Szűrő Tisztító Eszköz Eltávolítja a Törmeléket, a Szennyeződést Gyógyfürdő, Pezsgőfürdő, Szűrők(Adapterrel)

Wadoy Pool & Spa szűrőbetét Tisztító Eszköz, Kézi Medence Szűrő Tisztító Eszköz Eltávolítja a Törmeléket, a Szennyeződést Gyógyfürdő,

HUF 1888.65

Áruk
A boltban

✅►PRÉMIUM ANYAG-Medence szűrőbetét tisztító eszköz készült masszív ABS anyag használható, sok éven át.Rendszeres használata ez a termék meghosszabbítja az életet a szűrő. ✅►JAVULT DESIGN-10 rajongó fúvókák egyszerre nyílt, tiszta 10 redők.Nem fröccsenő.A patron tisztító eltávolítja a törmeléket, a szennyeződést a szűrő másodperc, nem kár, hogy a szűrők. ✅►IDŐT takaríthat meg & VÍZ-Csökkentse a medence szűrő tisztítási idő akár 50% - kal.Takarékoskodjon a vízzel, majd több időt adni, hogy élvezze a gyógyfürdő vagy a medence. ✅►KÖNNYŰ HASZNÁLNI-Jobb on/off kapcsoló, kiváló tömlő csatlakozás, könnyű használat.Kézi gyógyfürdő szűrőbetét tisztább, egyszerű használat, könnyen hordozható. ✅►SZÉLES KOMPATIBILITÁS .. Ez pezsgőfürdő szűrő tisztító eszköz megfeleljen a legtöbb szabványos medence szűrők (nem tartozék szűrők).

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek