.

.

WEZER Sárga Teflon Szalag PTFE Szál Szalag gázvezeték Cső, Szalag Tekercs, 1/2 Széles, Üzemanyag Szál Szalag Hőmérséklet Tartomány - 450°C-550°F, Sárga. (472.4 Cm-10 Pack)

WEZER Sárga Teflon Szalag PTFE Szál Szalag gázvezeték Cső, Szalag Tekercs, 1/2 Széles, Üzemanyag Szál Szalag Hőmérséklet Tartomány

HUF 2968.65

Áruk
A boltban

✅ Körű ALKALMAZÁS - Wezer sárga teflon szalag kifejezetten úgy tervezték, hogy javítsa a szorító érzés menetes csatlakozások a gázvezetékek.A gáz teflon szalag biztonságos használatra alkalmas oxigén, valamint az élelmiszer-vonalak. ✅ Főbb JELLEMZŐK - gázvezeték szalag semleges.Ezért nem reagál, a rugalmasság, valamint a képesség, hogy self-kenje lehetővé kitöltése a tér között a szál a kiálló részeket, amennyire csak lehetséges. ✅ KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - Gáz tömítő szalag Wezer eladott seb, egy magas oldalú tárcsa, hogy megvédje a sérülésektől, majd lazítson.Továbbá, ez a zárt fedéllel, így lehetséges, hogy tárolja a gáz szál ugyanabban a dobozban egy újabb eszköz. ✅ TÖMÍTÉS HŐMÉRSÉKLET - Tól 450 ° F-550 ° F (-268 ° C 288 ° C) Nyomás - 10000 PSI (680 Bar), sárga szalag gázvezeték használat. ✅ HOZZÁVETŐLEGES MÉRETEK - A hossza a gázvezeték tracer szalag 472.4 ", a szélessége 1/2" széles.Wezer teflon szalag sárga célja a szakemberek, akik szeretik ezt a munkát, gyorsan, hatékonyan.Méret : 472.4 Cm-10 Pack.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek