.

.

ZLDGYG Kézi Elektromos Tiszta Cipő Gép Cipő Ecset 2 az 1-ben a Bőr Áruk Gyantázás Por Eltávolító Eszköz (Szín : Egy, Méret : Egy Méret)

ZLDGYG Kézi Elektromos Tiszta Cipő Gép Cipő Ecset 2 az 1-ben a Bőr Áruk Gyantázás Por Eltávolító Eszköz (Szín : Egy, Méret

HUF 47696.85

Áruk
A boltban

5 AA Akkumulátor tápfeszültség ,akkor tudja használni, ahova akarod.Kis méret,csúszásmentes bázis, könnyű, könnyen hordozható, alkalmas családi, elmegy.Csökkenti a munkaterhelést, időt takaríthat meg, illetve nem piszkos a keze.A különböző bőr cipő ecsettel különböző színű könnyű megváltoztatni az ecset feje, fényes bőr cipő annyira egyszerű.Gyorsan, hatékonyan, üvegezés, csiszolás, por eltávolítása a felszínre bőr cipő, oldalajtó, ugrás a takarítás, karbantartás, stb.Méret : Egy Méret | Szín : A.

Termékjellemzők

Szín:
Piros
Áramellátás:
AC100-240V
Tápegység Mód:
Száraz akkumulátor vagy áramforrás(Elem nem tartozék)
Termék Mérete:
20.5x5.5/8.07x2.17(Kb) Bázis Méret
A Csomagolás Tartalma:
Kézi x1 :
Fogadó x1 :
Kefe fej x5 :
Cipő lengyel x1 :
Teljesítmény x1 :
Megjegyzések:
1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek. :
2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm. :
3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg. :
Emlékeztetni:
Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan. Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát. Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de a legjobb, hogy megfeleljen :

Kapcsolódó termékek